Trust your Nature

Onze boodschap ligt verborgen in onze slogan: Trust your Nature. Onze dochters hebben beiden Japanse namen met een betekenins en boodschap voor hun leven. Yoriko betekent vertrouwen en Midori staat voor natuur. Wij willen mensen met ons programma bewust maken om te leren vertrouwen op de wijsheid van de natuur.

 


Edgar Kruyning

Edgar is eigenaar/directeur van Kruyning Retreat Center en is tevens al bijna 30 jaar oprichter en eigenaar van Budo Academy Physical. Edgar is een van de hoogst gegradueerde grootmeesters van de wereld in verschillende disciplines zoals judo, aikido, karate, jujutsu, zwaardvechten, kickboksen, Brazilian jujutsu en MMA. Edgar traint zowel de hoogste top als amateursporters, ieder op zijn eigen niveau. 

Daarnaast is Edgar directeur van Kruyning Training & Coaching, waarbij hij management teams traint op diverse onderdelen zoals persoonlijke ontwikkeling, verandermanagement en samenwerking/verbinding.

Edgar is auteur van diverse boeken met o.a. als thema persoonlijke ontwikkeling zoals: " Balans vinden in jezelf" en " De Kracht van harmonie". Hij heeft ook diverse technische vakboeken geschreven m.b.t. martial arts (zowel Engels als Nederlands) , zoals The art of Jujutsu, Dynamic Budo, The Essentials of MMA, Busen judo etc.

Tevens heeft Edgar een methode ontwikkeld voor geweldloze interventies, dat vooral in de zorg, maar ook voor andere hulpverleners of politie gebruikt kan worden. Hierbij behoort het boek: Strong Together.

Edgar heeft een unieke werkwijze waarbij hij snel de probleemstelling naar de oppervlakte weet te krijgen. Hij weet mensen te raken en is in staat om ze echt in beweging te krijgen om zaken in hun leven te veranderen. Hij kan d.m.v. diverse oefeningen jou laten ervaren waar blokkades zitten en wat dit met je mind en body doet, en hoe je daardoor in het dagelijks leven weer beter kunt gaan functioneren.


Audrey Kruyning

Audrey is mede-eigenaar van Kruyning Retreat Center, Budo Academy Physical en Kruyning Training & Coaching.

Audrey heeft diverse topfuncties binnen het bankwezen bekleed, o.a. Vice-president van de Rabobank Group en CFO Operations en IT. Ook heeft Audrey veel ervaring opgedaan m.b.t. verandermanagent in een organisatie, LEAN trajecten begeleid en het ontwikkelen van de strategie van de Rabobank. Zij heeft zich in de loop der jaren opgewerkt naar de top en heeft daardoor ervaring opgedaan op alle niveaus binnen een bedrijf. Zij weet met haar no-nonsens houding en directe benadering de essentie van een probleem direct beet te pakken en daarmee op een praktische wijze mee aan de slag te gaan.

Audrey is oud-Nederlands kampioen judo en is professioneel MMA vechtster geweest (vice-world champion). Door haar wedstrijdervaring en haar diverse posities binnen het bedrijfsleven, weet zij als geen ander hoe het is om druk en stress te ervaren en om te gaan met politieke krachtsvelden. Deze ervaring wil zij graag met jou delen en samen met jou aan de slag gaan: om sterker in je schoenen te gaan staan en beter te kunnen ontspannen, ondanks alle druk en stress om je heen.

Audrey en Edgar vormen samen een perfecte combinatie om met jou aan de slag te gaan.